Pengikut

Bile Berdua

assalamualaikum Y'alls...dan salam sejahtera
Dengan ini saya Norsalwanis ingin mengumumkan bahawa hari ini saye ditinggalkan oleh kawan2 rumah saye yang lain, saye kini tinggal berdue dengan rakan bilik saye iaitu cik HUSNA a.k.a UNA..Ape boleh buat dah kene tinggal kan....ini sebab kitorang FINAL EXAM lambat lagi 3 ari bulan baru de paper jadi masing2 buat keputusan untuk balik rumah masing2...uwaaa sedey2...


Cik AINA dan Cik IKA si adik beradik balik ke SENAWANG umah kakak diorang sebab de kenduri jadi diorang diberi pelepasan untuk balik..cewahh...hahaha...diorang balik tadi pagi kakak diorang datang ambik, diorang balik sane selame 3 ari kot...tak sure..hihi


yang kiri itu ika (adik) yang kanan aina (akak)

Cik DAYAH dye balik ke JOHOR family dye baru datang ambik ari khamis yang lepas dan cuti ni dye nak masuk SINGAPORE...wahhh dalam tengah exam ni sempat lagi nak pegi bercuti ek....huhu pape pun study jangan lupe...hihi


cik dayah

Cik AYU, Cik AYANG dan Cik YAH diorang balik ke PAHANG rumah diorang ari rabu yang lepas habis je exam terus balik...da tak sabar2 nak balik tu...ish2 tinggalkan kitorang pulak tu...sob..sob..sob..


ni cik ayu (adik) dan cik ayang (akak) diorang ni kembar


cik yah

Cik SYIFA pun kalau de cuti je mesti nak ambik peluang balik tapi dye balik umah kakak dye dekat SHAH ALAM..dye balik ari jumaat pagi2 lagi da keluar tak sempat nak jumpe dye..hehehe 2 la bangun lewat cam ne nak jumpe..hahhaha oppss kantoi..


cik syifa

Cik HUSNA dengan dye la anis duduk kami kene tinggal berdue...waaa sedey2..lagipun cik una ni kan tak bape sihat jadi dye tak ley la kuar umah kene kuarantin..hahaha..yela kene Chicken Pox...anis dengan baik dan rela hatinye sanggup tak balik penang walaupun mak dan akak suruh balik semata2 nak duduk dengan cik una ni...hehehe baik tak??baik kan???

Aktiviti kami pade ari ini entah la nak buat ape...
cik una tengah main game sambil layan lagu + buat nota DPH + mesej dengan cik ABG..hihi
anis ber'facebook' dan ber'blog'....hahahha
nota anis da siap buat cume tunggu nak hafal dan faham je...hihi
lagipun banyak ari lagi...amboi...huhu

 

boringnye...........!!!!
malam ni kene tido sorang2 la sebab tak de aina
disisiku..huhu
malam ni kene makan megi la nampaknye..huhu
jap lagi nak tengok cite jepun dengan cik una..
lepas ni nak buat pape mesti berdue dengan 
cik una...jangan jeles ye kawan2 yang lain..hehehe

                                                             

3 ulasan:

fAriErAhAsAnZ berkata...

g laa jenjalan . . release tensen sebelum exam .. =)

ciKgu GoguMa berkata...

huhu.. ala cian die n cik una... i blk sehari jer pon..hihi

Miss Secreto De Amor berkata...

kalo study . . tp hint yg diberi . ta msok . wat pe . .hampeh kan ? hahaha