Pengikut

i Love You My sWeet FreNd

pertemuan kita di suatu hari menitip kan uhkwah yang sejati
bersyukur ku ke hadrat ilahi di atas jalinan yang suci
namun kini perpisahan yang terjadi dugaan yang menimpa diri 
bersabar lah di atas suratan ku tetap pergi jua
kan ku utus kan salam ingatanku dalam doa kudus ku sepanjang waktu

adOi nape la anis asyik nak tulis pasal kawan jew ni
kawan merupakan sahabat kita yang paling dekat dengan kita
selain family..hidup berkawan ni banyak dugaan dan cabaran kerana kawan juga mengajar kita erti persahabatan..semenjak anis hidup dengan kawan ni baru anis tahu baik buruknya kita harus pandai memilih kawan kerana jika tersalah pilih kita akan yang akan merana...cewahh betul ke ape yang anis kate ni..
tu mungkin pandangan anis je
sebenarnye anis nak cite pasal sorang kawan anis ni yang mana dari dulu lagi anis memang da rapat giler dengan dye ape saje masalah pasti dye orang first yang anis akan kasi tahu dye jugak teman sekatil anis kami dari dulu lagi memang tido sekatil..hihi
dulu sebelum tido pasti anis dengan dye akan sembang2 dulu tapi sekarang kenape makin hari hubungan kami semakin jauh...jauh sangat...dah xmacam dulu..rapat...sangat rapat...anis pun xtahu nak bagitahu macam mana sebab anis xtahu kat mana salahnye....
tapi mungkin sebab masing2 bz ( ykew sebab bz ) entahlah jadi ruang untuk bersama tu kurang, sekarang pun dah xbanyak cakap...bertegur pun xsangat...jadi anis nak buat macam mana untuk kembalikan hubungan kami yang dulu balik...anis nak sangat jadi macam dulu balik sebab sekarang kami last sem xkan kami nak tinggalkan kenangan pahit pulak kan...anis akan cuba cari ruang untuk anis spent time together dengan dye... 
   


aina xkire ape pun yang berlaku ko tetap kawan aq yang paling aq sayang
ko jugak tempat aq cari bile aq perlukan
ko jugak tempat aq cari bile aq sakit
ko jugak tempat aq cari bile aq ketakutan
ko jugak tempat aq cari bile kelaparan
ko jugak tempat aq cari bile aq sedey
ko jugak tempat aq cari bile aq gembira
ko la segala2nya bagi aq aina kerana
ko jugak orang pertama yang aq rapat 
ko la tempat aq curahkan masalah
walaupun sekarang kite da xseperti dulu tapi aq akan 
cuba untuk jadi seperti dulu.......

luv u n miss u damn much

3 ulasan:

nelly berkata...

sweet !

Miss Secreto De Amor berkata...

aku bg dye bce ~~ setel masalh . .k ?

ciKgu GoguMa berkata...

time kaseh coz aq tau jgk pe kate ati ko...
hope kite cm dlu... sory klo ko t'ase dgn aq slame ni... sweet sgt.... i like...