Pengikut

final exam sudah tiba ! ! !

salam sejahtera semua..
final exam..emm 2 la sudah tiba..
rase cuak, berdebar dan seyes rase takut lak nak ambik
sok 1st paper anis ialah professional communication...ayookkk
tapi kenape semangat nak study tak de ni
bile time study mengantuk je keje..hihi
tak ley jadi ni anis...semangat2...
kene tumpukan pade buku bukan pade FB atau BLOG...ish2
ni asyik FB dan BLOG je bile masenye nak study ni..
sekarang tutup FB dan BLOG fokus study....


moga2 anis boley buat yang terbaik dan doakan supaya anis boley
jawab dengan tenang dan yakin...
tapi ade la kawan satu kos, satu bilik, satu rumah, satu negeri dye
demam chicken pox pulak dan dye ambik exam asing
jadi sedey jugak la sebab selalu kitorang akan ambik sekali tapi sebab
demam 1st paper dye ambik tak same dengan kitorang lak
anis doakan semoga dye cepat sembuh dan dapat jawab exam dengan baik...

P/S good luck pade yang final exam ye...moga2 boley jawab

3 ulasan:

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine berkata...

jangan jadi kan alasan fb dan blog membuatkan anda malas nk study.. cewwwahhhh... hehehe

Miss Secreto De Amor berkata...

HAHAHA . .anis . moh kte GEGAR sem nih ! GOOD LUCK MY FWEN . . pasni , tatau ble nk ucap good luck lagik !

Cik Yana berkata...

Gud Luck exam. Wah bestnyer bergelar student lagi :(

Lots of Love,
Cik Yana