Pengikut

Contest Kita Kawan Kan??

secara tidak sengaja tadi anis BW anis terjumpa la satu 
contest ny kalau nak tahu klik sini Contest Kita Kawan Kan


ni la banner cik CG sape2 yang nak join boley la
jadi kat sini anis sertakan gambar anis dan kawan2



1- anis suke sangat pic ni sebab kami satu rumah kuar semata2
nak pegi pasar malam memang kecoh la kalau kitorang
kuar ramai2...best2 kenangan yang tak dapat dilupakan.
2- anis dengan diorang memang rapat jadi anis sayang sangat 
dekat diorang sebab diorang ni sentiasa buat anis
hepy bile bersama + kami ni memang gila2.
3- kami kalau kuar ke mane2 mesti wajib ambik pic kalau tak 
rase macam tak cukup something..hihi

~ Blog Cik Gorgeous memang Gorgeous ~

jadi kat sini anis nak tag

2 ulasan:

CiK GorGeouS ! berkata...

thanx for joining !! aLL the best ok~ =D

Miss Anis berkata...

maceh...hihi