Pengikut

seLaLu BerSaMa

dalam keseorangan macam ni teringat pulak mase zaman2 bawu masuk kolej dulu
orang pertama yang anis kenal ialah husna lepas tu Miss Screto (alOng ) dan mona
kami semakin hari semakin rapat, kalau ke mana2 pasti berempat
dan xpenah berpecah..walaupun kadang2 tu suka gaduh2 dan bertengkar mulut tapi semua tu hanyalah gurauan semata2...
setelah 3 tahun bersama, pergi kelas sama2 duduk rumah bersama kecuali mona dye duduk kat rumah lain..kami kalau ade assignment pasti di dalam kumpulan yang sama
sebab kami tak mahu satu kumpulan dengan orang lain yela dah kami serasi bersama..



banyak suka duka yang kami telah berkongsi bersama, terasa macam cepat sangat masa berlalu seperti baru semalam kenal dengan diorang..
walaupun sebelum ni rase macam nak cepat2 je habis belaja kat sini...hihi
berkawan dengan diorang merupakan hadiah yang paling bermakna dan istimewa sekali.
Segala masalah diluahkan kepada mereka dan mereka banyak memberi kata2 semangat agar dapat menempuhi cabaran ini.

ALONG : Dulu mase mula2 jumpa anis xberapa rapat sangat dengan dye..entah macam mana lama kelamaan anis rasa selesa berkawan dengan dye...kalau masalah cinta dye la yang banyak membantu dan dye juga la orang yang selesaikan masalah anis tu...hihi anis banyak terhutang budi dengan dye. Sekarang pun dye lah yang menjadi tempat anis meluahkan perasaan dan kami banyak berkongsi masalah bersama.

HUSNA : Sejak dulu lagi anis memang rapat dengan dye, dulu kalau tak dye nak ambik kursus lain tapi disebabkan dalam rumah tu anis sorang kos lain jadi anis pun ajak la dye ambik kos same dengan anis dan dye pun same la kos dengan anis iaitu pengurusan perniagaan. Husna ni kadang2 perangai dye pelik sikit...hihi tapi dye ni banyak melayan kerenah anis, kami ni suka bertengkar mulut kadang2 biasa la gurau2 kalau hidup ni xbergurau macam kosong pulak. Kami pun suka berkongsi masalah bersama dan suka bergosip pun sama gak...hihi tapi anis la yang suka ajar dye bergosip...hahahha oppsss

MONA : Mona ni anis xberapa rapat sangat tapi along la yang paling rapat dengan dye. Tapi kami memang selalu bersama dye seorang kawan yang baik. Mona ni walaupun india tapi dye senang bila diajak bersembang, bergurau dan berkongsi masalah.

Kami ni 4 sahabat yang sudah serasi bersama, bulan depan dah nak habis sem dan time konvo la last akan dapat jumpa dengan diorang.
Tapi husna dan along orang penang same dengan anis jadi lepas ni mungkin akan dapat bertemu kembali, hang out same2..hihi
mungkin kalau ade jodoh kami akan sambung belaja kat tempat yang same sebab kami pun mintak u yang same.
walaupun kita jauh beribu batu tapi korang sume tetap di ingatan anis yew...
hope kite xkan lupe satu same lain.


1 ulasan:

Miss Secreto De Amor berkata...

aku sedih . .. . . . .
ta snggup ase nk abih sem nih . . .
kenangn kita . . .terlalu bnyak . . .
syg hg KETAT2 !