Pengikut

Tahniah...Tahniah....

Wahhh tak lama lagi anis nak dapat BABY baru...hehehe
Mak Ngah anis tengah menunggu hari je nak bersalin dan
kemungkinan dia dapat BABY BOY ...Yeahhh memang tak sabar
nak menanti ni...ambOi excited sungguh anis ni nak dapat BABY..Opps
baby Mak Ngah anis...

SecOnd news pulak, mak anis baru je bagi tahu yang
Mak Su anis sudah PREGNANT ....yeahhh lagi sOrang Baby
anis nak dapat..Mak Su anis ni baru kahwin tahun lepas, dia baru
dapat tahu...memang gembira la sebab baby first kan....Harap2
kandungannya tak ada apa2 masalah dan sihat2 belaka....


TengOk tu dalam mengandung2 dan tunggu masa je nak
melahirkan sempat lagi tau mandi air terjun...hihi
kata mak ngah kedua2 anaknya mandi air terjun jadi baby
baru pun harus la mandi sama.....


Ni dia Mak Su dan Pak Su anis bakal ibu dan ayah...

2 ulasan:

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine berkata...

sekarang ne memang musim perempuan letop kan perot dieorang ek.. hehehe

btw congrat k :)

~MiZz Atie ZieYa~ berkata...

wah....comey perut