Pengikut

Kerja...Kerja...Kerja...

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Rasanya hampir sebulan tidak meng'update' blog ni..
ini disebabkan anis tolong family angkat anis jual topup
diorang buka kedai topup dekat Padang Ibu, Guar Perahu.
Oleh kerana anis sudah habis belajar anis pun tolong2 la apa
yang patut sebab anis pun tak ada kerja lagi.
Tapi best jugak la jaga kedai ni sebab macam2 ragam orang
yang datang nak beli topup.
Ada sorang pak cik ni dia bila datang kedai nak topup mesti
dia suka buat kalut dan asyik nak cepat je padahal ada customer lain
juga yang nak topup.
Kadang2 geram jugak tapi nak buat macam mana ia mengajar erti kesabaran.
Anis duduk dekat rumah family angkat, memang duduk dengan diorang
sampai anis dapat kerja tetap.

2 ulasan:

purplegurl berkata...

sabar ye cik anis....org ni mmg mcm2 ragamnya.....

sueMUNCET berkata...

hye my follower! saya ada buat contest.. kalau minat sila la join okey!

http://suemuncet.blogspot.com/2011/08/contest-saya-dan-makanan-dari-blog.html