Pengikut

Suprise Besday Kawan

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Semalam merupakan besday kawan anis jadi malam tadi kitorang
suprisekan die dengan tak wish kat die kitorang buat tak ingat
tapi semalam mase die tengah cakap telefon dengan BF die
kitorang tutup semua lampu dan kitorang terjah masuk
bilik die dan kitorang nyanyi la lagu besday dan
kitorang de buat ni


cantik tak??hihi ni idea aina dan ayu diorang yang bersusah
payah buat ni...hahaha macam kelakar je..
tapi suprise kitorang ni menjadi laaa....hehehe
suka2...ni pun besday yang last kitorang sambut
Allah selamatkan kamu
Allah selamatkan kamu
Allah selamatkan kamu
Allah selamatkan NORIAH
epy besday yah!!!
semoga besday kali ni membawa seribu makna buat yah..
SAYANG YAH !!!





ni masa besday yah tahun lepas ada kek tahun ni maaflah tak da kek..hihi

4 ulasan:

Miss Secreto De Amor berkata...

ala .. wish kat GULA - GULA KAPAS CREW . .heeeee
semoga korunk hepi2 slalu . . .

Miss Anis berkata...

2 la hg xda......xpew la hg pOwn wish kn...

nelly berkata...

wah , mesti epi !

Miss Anis berkata...

taw xpew...hehhehe