Pengikut

Apa yang perlu dibuat???

Assalamualaikum dan salam sejahtera


Ape yang perlu dibuat jika seorang lelaki tu asyik cakap pasal kawin je
adakah dia serius atau saja2 nak tengok penerimaan kita macam mana.
Konfius la....anis dah kawan lama dengan dia tapi tak kan dia tak faham
yang anis anggap dia sebagai kawan saja dan tak lebih dari tu.
Tapi si dia buat tak kisah dan tak heran kerana si dia asyik cakap nak masuk meminang je.
Apa yang perlu anis buat untuk menolak permintaan si dia dengan elok??
Anis pun tak nak lah si dia kecewa dan anis nak si dia menerima dengan hati yang terbuka
tanpa ada sebarang masalah. Lagipun anis belum bersedia tambahan anis masih muda lagi nak fikir tentang semua ini dan ini bukan masanya lagi untuk anis memikirkan perkara ini.

~ Pinkystorymory ~

4 ulasan:

Nor Amira Syafiqa berkata...

Anis ;) Take it easy . Biaselah lelaki memang macam toe . Nak taknak terima ajelaa kalau dorang cakap macam toe as long as bende toe tk buad u guys punyee relationship breaking ;)

NuReLLe berkata...

i think u better confess dgn die..takut nnt die ingt u diam..tanda setuju...haishhh

aiman rashidd berkata...

ehemmmmmm kontrovesi :) apapun tingkatkan prestasi :D HAHAH

have a nice day !

Miss Anis berkata...

tengs semua ye.....anis akn cuba fhamkan dye...