Pengikut

Monday Couple The Best

Sejak bila anis suka tengok rancangan Running Man ni pun tak tau
bila mula2 tengok memang tak lepas la mesti kena tengok sampai habis.
Dan sekarang anis giler tengok pasangan dalam running man ni yang tak
lain dan tak bukan 






Kang Gary dan Song Ji Hyo..yeaaahhhh
walaupun couple hanya hari isnin dalam rancangan ni
tapi memang bila tengok diorang berdua ni best la.
Tiba2 anis jadi ter'excited' pulak bila tengok diorang ni..
Sweet....Lepas ni memang anis akan jadi peminat setia rancangan
running man ni laa...

5 ulasan:

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine berkata...

best ke citer ni... rase cm malas je nk nengok.. hahaha

Miss Anis berkata...

best la try la tgk sekali....

hamzah ian berkata...

tak pernah lg tgk cite ni.. hehe

♥ aN_Na ♥ berkata...

Blogwalking :) Hehe.

Alex Irfani berkata...

kunjungan hangat.. kunjung balik ya. jangan lupa follow nya.. :D