Pengikut

Jarum bertemu lagi kita...

Sudah dua kali kita bertemu..kenap kita sering dipertemukan mungkin kerana itu sudah jodoh kita untuk bersama...hahaha ayat gila betul la anis ni...Sebenarnya sudah dua kali anis dengan jarum bertemu...Yang pertama kita dipertemukan pada hari jumaat, itu sebab anis sudah tidak tahan menanggung kesakitan ( GASTRIK ) dan kena la cucuk di B_ _ T _ T......huhu sakitttt.......tapi selamat anis tak nampak jarum tu...

Yang kedua hari ini sebabnya....sakit anis kembali lagi.....hari tu doktor dah pesan kalau sakit berlarutan kena ambik darah jadi tadi tengah hari anis ajak mak pergi klinik lain dan kenalah ambik darah....uwaaaa sangat sakit sebab anis tak pernah kena ambik darah lagi...Jadi tadi first time kena.......sakit memang tak terkata laa....hahaha....jadi kena tunggu result dalam 3 4 hari kot...nanti bila dah dapat tahu baru anis dapat tahu sakit anis apa..

Kalau dalam perut anis ada masalah anis kena masuk kamera dalam perut sebab nak tengok dalam perut anis ada luka atau bengkak.....Jadi anis harap anis tak ada sakit apa2 sebab tak mau kamera masuk dalam perut....tiDaakkkkk...tak nakkkk.....takutttt.....

T_T

3 ulasan:

IEQAH berkata...

semoga tak bertemu jarum lagi..saket tu :)

Miss Anis berkata...

2 la...xnk dah...sakit....

~MiZz Atie ZieYa~ berkata...

haihs....tamau bertemu lagi..maksure jga diri k