Pengikut

Betul2 3 temujanji


Pasti ramai yang dah tengok cite ni kan?
macam mana pendapat korang tentang cite ni...
Bagi anis cite ni best la menyentuh perasaan jugak la sampaikan
mak anis menangis tengok cite ni.


Mak anis start nangis time ni anis pun sedih tapi
tak lah sampai menangis...huhuhu
Lagi satu time yana dan pierre ingat temujanji yang
ke3 kan sedih sebab diorang nak berpisah...
Padahal bukan yang ketiga..

Tapi kan memang kitorang ni kuar temujanji la sebab
dalam wayang yang menonton cite ni ialah kami bertiga..
Ya hanya kami bertiga je...anis
pun tak tahu kenapa hari ni tak ada orang yang menonton
cite mungkin la jugak hari ni kan hari biasa
jadi mungkin tak ramai yang keluar....
hehehe..Dalam wayang kami bertiga asyik bergelak je
sebab tak ada orang...hahhaah..Lagi satu yang
buat kami tergelak, ada la satu uncle ni mak saja la ajak tengok
wayang tapi uncle tu kata

' tak pa lah u orang pergi la buat temujanji 3 orang '

hehe macam tau2 ja memang kami 3 orang pun dalam
panggung wayang tu.....

Apa2 pun cite ni memang terbaik la..tak rugi
pergi tengok....

5 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

nti kita kluar lg....hnya kita ber3 ja k...hahaha

Eyda Dania berkata...

ala...x ajk ak..da r ak minat giler kamal adli..heheh..

~MiZz Atie ZieYa~ berkata...

suka sngt kt yana :)

ejulz berkata...

x tgk g cite ni.. mcm best je..

Miss Anis berkata...

huhu...best laa....p la tgk....