Pengikut

Yusry dan Lisa Surihani

Malam ni majlis akad nikah Yusry dan Lisa Surihani, majlis ni diadakan di  hotel marriott (betul ke eja ni..huhu hentam je la...) Tema majlis diorang ialah Winter Garden wahhh gitu memang lain dari yang lain laa...nak tengok macam mana majlis tu ek...tak sabar2 rasa nak tengok lisa bersanding..... Tapi 25 haribulan akan ditayangkan di astro ria walimatul urus lisa dan yusry.....Tak sangka kan lisa akan berkahwin....harap2 perkahwinan kali kedua buat yusry ini akan berkekalan hingga ke akhir hayat...amin...mesti lisa tengah berdebar2 kan nak bergelar seorang isteri....emm aikk anis ni pun terasa debarannya...hahha dush..dush...ingat awak ke nak kawin wahai cik anis perasan...hahaha adO ku kesah....




Sweet kan diorang tapi anis jugak tak sabar nak
tengok perkahwinan Scha dan Awal...
agak2 bila ekk??
emm dalam masa terdekat kan...



maceh incik Google sebab sudi kongsi gambar...hehe
peace  ^_*

:::: sambil berangan bila pulak la giliran anis
hahaa..panggg sedar cikit diri tu..
sapa yang nak kat anis..emm :::

5 ulasan:

Maya Lisa berkata...

anis nanti nak kawen ajak lah maya naa sayangg ^^

Miss Anis berkata...

hahaha insyallah...lau ada jOdOh yew....hehe

jahajahatable berkata...

owhhh..hancur hatiku

Miss Anis berkata...

haha......daa terlepas kn....

Miss Anis berkata...

haha......daa terlepas kn....