Pengikut

perlu kew buat macam tuu..

sedey kOt.....
terasa gak la...
tapi kalau hanya bertanya je tapi bukan nak salahkan 
atau pape....JUST TANYA salahkew???
bukan niat kat hati ni nak menuduh
cuma nak tahu je sebab hal ni pun bukannye hal besar pun
kalau rase anis ni salah atau terasa dengan anis, anis mintak maaf
xterdetik pun nak tuduh atau tak percaya...
ni semua secara kebetulan je pun
tadi tanye pun sebab nak tahu je....
bukannye nak salahkan...
ni just luahan hati je..
mungkin care anis tanye tu yang menyebabkan dye fikir yang bukan2
tapi ntah la dye faham kew tak sebab care dye 2 menunjukkan yang dye masih xdapat
nak terima care kiterunk tanye...
anis terase kot dengan care dye tutup pintu dengan kuat dan tarik muke 
ni buatkan anis sedey kot.....
pape pun anis harap perkara ni xkan berpanjangan..
da last sem kot xkan la nak tinggalkan kenangan pahit lak..
anis xnak la kite duk satu umah masing2 tarik muke xbertegur sapa..
'xperlu la nak mencari law benda 2 da hilang dan kiterunk xrase ragu2 pun
bukan salah ko pun'...
pape pun harap perkara ni x menjejaskan persahabatan kite yang sudah terjalin
hampir 3 tahun 

SORRY


P/S : hope lepas ni hubungan kita akan bertambah baek dan tiada lagi salah faham

1 ulasan:

shabby crazy boyz berkata...

x mo sedih2 k..