Pengikut

Double S

Time boring2 macam ni la anis terfikir ape ek
nak tulis...jadi terfikir la tentang Double S ni
nak tahu tak ape itu Double S?
hihi Double S itu ialah 
Mr S & Mrs S


hehe...mesti korunk tak tahu kan sape itu Mr S & Mrs S kn..
Mrs S tu ialah anis..hihi...dye ni bukan sape2 la...
tapi dye ni merupakan kawan lelaki kire rapat jugak laa.
dye ni satu kelas dengan anis...
Ooppsss terlepas cakap lak...
bagi sape yang tahu tu kenal la yang tak tahu tak kenal la...
mase kami sem 3 kot kami ni dikatekan ade SKANDAL
ish2...sape la yang kate tu kan...
xpatut2....huhu
lagi pun anis pun tak kisah sebenarnye sebab dye kan kawan rapat jadi buat ape
nak risau kan....sampai skunk la kami masih kawan macam biasa..
antara kami tiada feeling2 k....
dulu la penah anis saje2 gelar diri dye sebagai B...hehe
time tu saje2 je tapi tak sangke lak yang diorunk ingat kami ni ade pape...
Mr S ni pun orang Penang gak...
tambahan bile kami ni balik kampung sekali tapi bukan berdua
dengan along & una sekali...jadi tak bermakna kami balik sekali ni kami ade pape kn...
anis buat entry kali ni bukan sebab pape pun cume saje...
lagi pun skunk da sem last jadi ia membuatkan anis terkenang kembali peristiwa2
suka dan duka yang mana nanti bile da abis sem 
anis akan ingat dan pasti sukar untuk melupakan...
antara anis dengan Mr S ni tak ade pape ye...
yla anis pun tak tahu dye da ade awek belum..
kalau ade pasti nanti awek dye akan anggap yang bukan2 kn...
skunk pun budak kelas duk kaitkan anis dengan dye..jadi anis tak boleh nak buat
ape la melainkan senyum 
hihi....senyum tak boleh kata apa2....senyum tak boleh kata apa2..
kan da keluar lagu najwa dan malique...hihi
tapi korunk nak tahu tak sapekah orangnye???
ni la Mr S & Mrs S
Mrs S = SALWANIS
Mr S = ?????????

rase2 tahu x??huhu

agak2 sape??

mesti tak tahu sape kn??

ni la dye Mr S

huhu....tapi korunk mesti ade skandal masing2 kan...
skandal tak bermaksud kamu bermain kayu tiga bagi yang de couple ye...
skandal kadang2 boleh dikatekan sebagai teman tapi mesra
seperti anis la.....hehehe

P/S : jangan korunk salah anggap lak ye....saje suke2 je ni....

5 ulasan:

Miss Secreto De Amor berkata...

oh tidak . . .adakah aku thu siapa gerangan nye . .hahahahahahahha

red_diamondgirl berkata...

huhu...double s.... super sweet....

topimagine berkata...

huhu.. mula2 best friend.. pastu skandal.. pastu couple la kn.. hahaha

mohd sharul azahar mokhtar berkata...

i think i now wh's tht lucky guy!!! cam dak housemate ak jerk...better!!!diam2 suda laa ek..huhuhu t lau kwen jgn lpew jmput ak tau...teringin nk tngok DOUBLE "S" sme2 atas pelamin...AMIN...

Miss Anis berkata...

yang mne tahu 2 diam2 yew..ny rahsia kite taw....huhu