Pengikut

Yang Mana Satu

Antara pakai spek atau tidak?
Ada yang kata pakai spek nampak CUTE dan ada yang kata sebaliknya..emm lagipun bukan la nak ikut cakap orang kata pakai dengan tak pakai ..Anis cuma SILAU dan dulu rajin jugak la pakai tapi sekarang jadi malas pulak nak pakai..bila dah lama tak pakai memang terus jadi malas la nak pakai lagipun anis kena pi tambah power silau sebab kurang jelas dah kalau tak pakai spek.Tapi sekarang ni anis terus tak pakai sebab jadi tak selesa...huhu

Cuba bandingkan muka tak pakai spek dengan pakai

Nampak perubahan tak?? hihi yang mana ok lagi ek??
tapi kalau tak pakai pun still ley nampak lagi tapi kalau nak tengok tv mesti kena tengok dekat kalau tak, tak berapa nak nampak tulisan...kalau tak pakai lagi selesa...hehe

3 ulasan:

Eyda Dania berkata...

xpkai spek lgi comeyy weyy...=)..

Miss Anis berkata...

ykew...tp de yg ckp pkai spek yg cOmey...hihi

۩PinkyLady687۩ berkata...

nampak perbzaannye..bw here taw..ehhee.