Pengikut

update...update...


Nampak tak BELON LOVE ni? tau tak sapa yang bagi? hehe mesti ALONG sapa lagi la kan yang nak bagi kat anis, macam mat jiwang pun ada dia ni...time nak bagi belon ni siap melutut lagi depan anis suruh anis terima selagi anis tak terima selagi tu dia tak mau bangun...saja nak bagi anis malu tau dah la depan orang ramai lak tu...semua pakat duk tengok mau tak mau anis kena terima jugak la....hihihi sangat sweet kan?? nak tunjuk muka dia macam tak sesuai lak lagi nanti2 kalau ada masa anis tunjuk muka dia...huhu ni tanda sebagai KAWAN...


GELANG KRISTAL ni pun sebagai tanda KAWAN antara anis dengan dia. Semalam dia bagi kat anis warna kelabu tapi tadi tiba2 dia surh tukar dekat pak cik yang dia beli tu warna katanya nak bagi sama sebab semalam dia beli ada satu warna saja tu yang beli warna kelabu...hihihi..Kak Diana dengan Kak Awin pun duk kata kat anis yang ALONG ni serius ke apa? betul2 suka dekat anis ke? tapi anis cuma boleh jawab hanya KAWAN sahaja DULU sebab baru kenal...

Kalau kita sayang seseorang tu sebagai KAWAN tak salah kan?
Kalau kita mendekati dia hanya untuk jadikan dia Kawan tak apa kan?
Tak apa kan kalau kita hanya berKAWAN?


3 ulasan:

Messy Girl berkata...

hati anis ada belon!!!
tahniah2....lalalala
ALONG ! ALONG ! ALONG !
hahahaha

۩PinkyLady687۩ berkata...

nice pic n blog..bw here...

saifudin abu izzudin berkata...

salam super sahabat,
tetap semangat dan sukses selalu ya
ditunggu kunjungan baliknya :)